lauantai 13. lokakuuta 2012

Vedenpaisumuksen jälkeen

Hetki on taasen kulunut viime kirjoituksesta, mutta se johtuu siitä yksinkertaisesta faktasta, että täällä ei oikein ole tapahtunut mitään mielenkiintoista. Viime viikonlopun toivuin Cape Townin reissusta ja erittäin rajusta paluusta arkeen. 10 yötä 4 tähden hotellissa oli kieltämättä melko luksusta. Ja se sää! Suomen kesää muistuttava ilmasto vaihtui Gaboronen kevyeen +37 asteeseen päivällä kuumimpaan aikaan, joka on jo aivan liian kuuma. Onneksi yliopiston uima-altaalla pystyy aika kivasti levyttämään päivisin 14-18 välisenä aikana. Paikalliset tosin eivät tunnu ymmärtävän sitä touhua ja keskittyvätkin tsekkailemaan altaassa uiskelevien tyttöjen uimatreenejä katsomosta käsin (tulee vähän BRA mieleen jotka tietävät, yläkerran kaide -> alakerran tanssilattia). Laitan kuvan tästä heti kun muistan ottaa kameran seuraavan kerran mukaan. Toisaalta taas on satanut kaatamalla ja ukkostanut todella rajusti pari viimeistä päivää. On tää touhua.



Tiistai-iltana vedettiin kuoron kanssa keikka Shanghaista tulleille vierailijoille. Paikalla oli suorastaan asian invasion, joka oli jokseenkin hämmentävää. Kolme biisiä kuitenkin vedettiin enemmän tai vähemmän oikeilla sanoilla omasta puolestani, mutta täydestä taisi mennä. Ei turhaan olla ajan kuvissa reenattu näyttelemistä. Tanssiliikkeetkin menivät yhtä helposti kuin Erkalla youtubessa ja homma oli sitä myöten paketissa. Alla huonolaatuinen pätkä keikasta, itse olen oikealla takana piilossa.



Torstaina sitten olikin erittäin hieno päivä, vaikka 22 toki on uusi 30 näin 2010-luvulla. Sähköpostitse, livenä, facebookin kautta ja telepaattisesti tuli aivan uskomaton määrä onnitteluja. Kiitos teille kaikille myös täällä, you made my day! Koulusta kotiin tullessa kämpän ovi oli myös pistetty ihan uuteen uskoon. Mahtavaa, että joku jaksaa panostaa. Pitänee jatkossa muistaa, että tällaisillä 'pienillä' teoilla (kyseinen henkilö vakuutti koristelun olleen kevyt homma) saa ainakin allekirjoittaneen loistavalle tuulelle koko loppupäiväksi. Varokaa siis, jos teillä on syntymäpäivä alkuvuodesta ja vielä muistan tämän jutun.



Illasta mentiin isolla 18 hengen porukalla syömään brasilialaiseen ravintolaan. Paikan erikoisuutena on 14 euroa maksava 'Meat Rodizio', jossa tarjoilijat tuovat jatkuvalla syötöllä lammasta, porsasta, kanaa ja lihaa erittäin monessa eri muodossa lautaselle. Näitä saa syödä niin paljon kuin haluaa. Luonnollisesti kaikki porukan miespuoliset henkilöt lähtivät tälle linjalle. Kylkeen otin vielä hyväksi mainostetun long island ice tean. Oli meinaan hieman eri kamaa kuin Suomessa, huhuh. Vielä kun joku mainitsi, että allekirjoittaneella on syntymäpäivä, joten tarjoilija heitti kaupan päälle kylkeen flaming lamborghinin jonka jälkeen alkoi olla jo aika keskittyä enemmän siihen syömispuoleen. Täällä sentään ei ole vaarana se, että inttijuttuja aletaan muutaman jälkeen kertomaan. No kuitenkin, flaming lamborghini tarkoittaa drinkkiä, jossa martinilasiin kaadetaan ensin muutamaa likööriä, sytytetään se tuleen, aletaan juomaan kahdella pillillä ja sekaan kaadetaan vielä 3 shottia jotain tuntemattomaksi jäänyttä ainetta. Oli aika hieno. Harmi etten kuvia saanut tästä, ehkä joku muu otti. Kyselen.



Perjantaina lähdettiin mukavasti 07.30 jälleen yhdelle kylävierailulle. Ei siitä sen enempää, puheet setswanaksi ja satunnaisesti tanssiesitykset alkavat olemaan jo hieman liian tuttuja. Tänään käytiin heittämässä keikka täpötäydelle UB Stadiumille, kun 2700 opiskelijaa valmistui. Sain jopa pikkutakin yliopiston logolla (voi olla, että takki "hukkuu" ennen kuin se pitää palauttaa). Taktisesti heti performanssin jälkeen suuntasimme tiemme pois ennen kuin jokainen valmistunut meni kättelemään rehtoria. Nyt parin tunnin unien jälkeen on hyvä jatkaa päivää!


Prom or choir performance?




Mitäs muuta. Porukat tulee huomenna. Jännä.

3 kommenttia:

  1. Kaprossa BRA:n kaide check!

    VastaaPoista
  2. mää niin odotan prinsessakohtelua mun syntymäpäivänä! vähempään en tyydy

    VastaaPoista